NAUČITE KAKO SE OKRUŽITI SKLADOM I MIROM

Pridružite se 10-dijelnom praktičnom tečaju ispunjenim korak po korak uputama, meditacijama i radnim listovima!

OSVJEŽITE SVOJ ŽIVOT S FENG SHUIJEM

OSJEĆATE LI SE KAO DA…

VAM JE ŽIVOT MALO IZVAN RAVNOTEŽE?
VAS ENERGIJA VAŠEG DOMA NE OSNAŽUJE?
POSTOJE BLOKADE KOJE SPRJEČAVAJU VAŠ USPJEH?

Feng shui može imati izvanredan učinak na svaki aspekt vašeg života – vašu karijeru, vaše odnose i vaše cjelokupno blagostanje.

Ako želite naučiti kako primijeniti načela Feng Shuija u svom životu, pridružite se proslavljenoj majstorici –  Marie Diamond. Ona je jedan od najpoznatijih Feng Shui učiteljica na Zapadu s desetljećima iskustva u znanosti Feng Shuija.

U 10 praktičnih lekcija, Marie Diamond vas uči kako svoj prostor uskladiti s Feng Shuijem. I sve što naučite možete odmah primijeniti u svom domu.

Tečaj započinjete odmah pri kupnji – nema čekanja!
Pridružite nam se danas i otvorite svoj život većim mogućnostima, obilju i prosperitetu snagom Feng Shuija.

MARIE DIAMOND

FENG SHUI praktični tečaj!

NA HRVATSKOM

Tečaj vrijedan preko 1200€ –> sada za 499 €

ŠTO VAS ČEKA NA 10-DIJELNOM PRAKTIČNOM TEČAJU:

Leave Blank

Leave Blank

#1 Uvod u umjetnost Feng Shuija

U ovoj lekciji Marie vas upoznaje s osnovama tradicionalne kineske harmonije. Naučit ćete kakve veze elementi i naš okoliš imaju s Feng Shuijem. Ova lekcija završava vođenom meditacijom uz pomoć koje ćete osjetiti energiju prisutnu u vašem domu kako biste intuitivno locirali neravnoteže.

#2 Feng Shui i zakon privlačenja

Ovdje Marie priča vrlo osobnu priču koja ju je učinila svjesnom nečeg vrlo važnog. Doznajte kako je nakon ovakvog sudbonosnog događaja uspjela ostvariti sve svoje najveće želje. Također će vas upoznati s temeljnim točkama za postizanje određenih pozitivnih učinaka poput optimalnog sna ili poboljšanja na poslu. Lekcija završava jednostavnom vježbom kojom ćete otkriti kakav utjecaj na vas imaju energije u vašem domu te kako upotrijebiti zakon privlačenja da ih poboljšate.

#3 Vaš dom kao 3D ploča želja i ciljeva

Sada ulazimo dublje u zakon privlačnosti. Ona objašnjava kako je vaš dom 3D ploča želja i ciljeva. Sve što vas okružuje je energija – svaki komad namještaja i svaki ukras zrači određenom energijom. No, vaše stanje uma također igra važnu ulogu. Na kraju ove lekcije, Marie će vas voditi u snažnu meditaciju kako biste povećali svijest o različitim energijama u vašem domu.

#4 Vi ste kralj/kraljica svog doma

U ovoj lekciji saznajte sve o prvom principu Feng Shuija. Naučite kako promjenom položaja u prostoru možete pozitivno utjecati na frekvenciju energije. Stvorite prostor u svom domu kako biste poboljšali sve razine svog života.

#5 Raščišćavanje i zakon privlačenja

Oslobodite se nereda oko sebe. Živimo u svijetu preplavljenom materijalnim stvarima. Mnoge stvari nam niti ne trebaju. Previše stvari vas može ograničiti i otežati vam disanje. Marie vam pomaže otpustiti sve stvari koje šire negativnu energiju. Lekcija završava vođenom meditacijom za otpuštanje emocionalnih blokada, ostavljanje prošlosti iza sebe i čišćenje vašeg životnog prostora.

#6 Vaš osobni energetski broj

U ovoj lekciji otkrit ćete svoj osobni energetski broj i što on otkriva o vašem zdravlju, vašim odnosima, vašem duhovnom rastu i mudrosti te vašem uspjehu. Marie će vam također pokazati kako koristiti upute koje ste pronašli pri opremanju svojih prostora za stvaranje pozitivne energije.

#7 Feng Shui za uspjeh

Ova lekcija vas detaljno uči principe koji se odnose na uspjeh. Marie vam daje konkretne primjere kako raditi s elementima unutar prostora kako biste stvorili ravnotežu. Na kraju ove lekcije, vođena meditacija omogućit će vam da uspostavite mentalnu vezu sa svojim smjerom prema uspjehu.

#8 Feng Shui za bolje zdravlje

Osma lekcija fokusira se na vaše zdravlje i na to kako možete uskladiti svoj dom za bolje zdravlje. Također ćete naučiti kako aktivirati svoj specifični smjer zdravlja ili svoj energetski broj za zdravlje te koje boje vas pozitivno stimuliraju. Lekcija završava još jednom vođenom meditacijom.

#9 Feng Shui za odnose

U devetoj lekciji naučite na koje vrste međuljudskih odnosa možete pozitivno utjecati kroz vaš dom. Vođena meditacija pomoći će vam da odlučite na koje se odnose usredotočiti. Marie dijeli konkretne primjere usklađenosti objekata i teorije boja te elemenata za svaki pojedinačni energetski broj.

#10 Feng Shui za mudrost

U posljednjoj lekciji, Marie raspravlja o mudrosti i kako se ona odnosi na Feng Shui te otkriva vašu mudrost ili broj rasta duhovne energije. Lekcija završava posljednjom meditacijom.

Lekcije otvaraju se svakih 3 dana od datuma kupnje. Prva lekcija dostupna odmah pri kupnji!

VAŠ POSEBAN BONUS PAKET KOMPLETNOG
FENG SHUI: PRAKTIČNOG TEČAJA

 

Ovaj posebni bonus paket prepun je dodatnih materijala koji podržavaju vaše učenje.
 
Online tečaj od 10 lekcija

Detaljni, zabavni, praktični tečaj Feng Shuija s Feng Shui majstoricom Marie Diamond. Ključne lekcije popraćene su snažnim meditacijama tako da odmah možete krenuti i vidjeti rezultate!

VRIJEDNOST 499€

 

 

LIVE Chat s Marie Diamond

Ekskluzivna prilika da upoznate Marie Diamond putem live Zoom poziva kako biste mogli postaviti sva pitanja koja imate o bilo kojem dijelu nastave. Prevedeno na hrvatski

VRIJEDNOST 97€

 

 

Popratna radna bilježnica i radni listovi

Imat ćete pristup radnim listovima koji će vam omogućiti implementaciju učenja, radnoj bilježnici koja sažima ključne uvide iz tečaja, te dodatnim vježbama kojima ćete produbiti svoje razumijevanje tečaja. Dostupno na engleskom i hrvatskom jeziku.

VRIJEDNOST 39€

 

 

Audio knjiga

Audio datoteke za preuzimanje koje možete preuzeti na mobilni uređaj kako biste mogli slušati i učiti u pokretu.

VRIJEDNOST 59€

 

 

Raščišćavanje vašeg svakodnevnog života

U ovom bonus videu Marie dijeli koncepte i vrijedne smjernice o organiziranju vašeg života za uspjeh.

VRIJEDNOST 59€

 

 

Kako živjeti u izobilju

Louise Hay, uspješna autorica o samopomoći, dijeli načine življenja s optimističnim razmišljanjem o obilju.

VRIJEDNOST 99€

 

 

Svjesno rješavanje problema

Proslavljeni autor i duhovni učitelj Eckhart Tolle dijeli bolji ili intuitivniji način rješavanja problema s punom sviješću i suosjećanjem.

VRIJEDNOST 59€

 

 

Serijal predavanja s Pemom Chödrön

Otvoreno prihvaćanje svih aspekata vašeg bića oslobađa neotkrivenu moć u vama. U ovom 4-dijelnom edukativnom serijalu, omiljena budistička učiteljica i autorica Pema Chödrön pokazat će vam kako ovu moć možete koristiti u svom životu.

VRIJEDNOST 147€

 

 

Kako izraditi ploču želja i ciljeva

Marie Diamond govori o mnogim prednostima izrade ploče želja i ciljeva za vaš život. Pokazat će vam kako točno kreirati jednu za optimalan uspjeh!

VRIJEDNOST 59€

 

 

Qi-Gong za unutarnju harmoniju

Naučite dobrobiti Qi-Gonga za trenutna poboljšanja u razini stresa, raspoloženja i energije s Leejem Holdenom – uspješnim učiteljem Qi-Gonga.

VRIJEDNOST 69€

 

 

Mini LIVE Zoom serijal

s Feng Shui majstoricom i autoricom Sanjom Plavljanić-Širola

VRIJEDNOST 97€

 

 

UKUPNA VRIJEDNOST: 1215€

REDOVNA CIJENA: 499€

 

ISKORISTITE SVOJU PONUDU

PRIJAVITE SE DANAS I OSIGURAJTE KOMPLETNI ONLINE TEČAJ UZ SVE GORE NAVEDENE BONUS MATERIJALE I ALATE ZA UČENJE!

POČINJETE VAŠ 10-DIJELNI TEČAJ FENG SHUIJA I ZAKONA PRIVLAČNOSTI S MARIE DIAMOND ODMAH PO KUPNJI. NEMA ČEKANJA!

Vishen Lakhiani

Osnivač “Mindvalleya”

NE MOGU REĆI NIŠTA DRUGO OSIM “VAŠ SUSTAV ENERGETSKIH BROJEVA RADI.”

Prvi put sam koristio vaš sustav u svojoj tvrtki i već sam dosegnuo 20% veću prodaju u prvih 9 tjedana. Mislio sam da je to slučajnost. Zatim smo isto učinili u tvrtki moje žene i ona je dobila iste rezultate. 20% više u 9 tjedana…

Rhonda Byrne

Autorica bestselera “Tajna”

“MARIE DONOSI NEVJEROJATNO VRIJEDNE DIJAMANTE MUDROSTI U SVOJE UČENJE FENG SHUI-A”

Učenja Marie Diamond imala su snažan pozitivan učinak na moj život. Ne samo da koristim njezina učenja u svom osobnom životu, već ih koristim i u svom poslu filmske i televizijske produkcije. Marie unosi nevjerojatno vrijedne dijamante mudrosti u svoja učenja Feng Shuija.

Johanna

9,6 OD 10 BODOVA!

Prethodni polaznici su jako zadovoljni s Marie Diamond i online tečajem!

Preko 2000 zadovoljnih polaznika

Jedan od Younityjevih najbolje ocijenjenih tečajeva

Hvala vam na ovom prekrasnom tečaju! Toliko se toga promijenilo u mom životu, toliko sam se i ja sama promijenila… Sve što nije bilo dobro u mom životu se promijenilo, osjećaj je prekrasan. Ovaj tečaj i Feng Shui bili su upravo ono što sam trebala. Duboko sam ti zahvalna, Marie!

Tanja

Smatrala sam da je tečaj odličan jer sam ga mogla odraditi svojim tempom. Bilo je jasno strukturirano i jako mi se sviđa činjenica da se uvijek mogu osloniti na njega. Razvrstavanje stvari koje su još bile tu bilo je lakše s “principom vrećice” i uspjela sam se osloboditi puno starog balasta. To je tako dobar osjećaj!

Claudia

Odličan tečaj! Sjajna žena! Feng Shui, znanje o tijeku energije vode i vjetra – i kako ono donosi vjetar u leđa u naše živote. Sjajan tečaj u kojem Marie Diamond, potpuno u toku, govori kako svoju energiju usmjeriti prema moćnom. Puno znanja, praktično, pragmatično i lako prenosivo s puno duhovne pozadine.

Martin

U svakom pogledu, jako sam oduševljen načinom na koji nam je jedno prilično teško i vrlo sveobuhvatno područje postalo razumljivo i dostupno. Dotični poticaj kao i razne meditacije neminovno su me doveli do toga da se pozabavim svojim životnim prostorom, da osjetim energije i napravim odgovarajuće promjene, raščišćavanja i prilagodbe. Trebalo je puno vremena, odlučnosti i odgovarajuće količine energije, ali se isplatilo. Mogu samo preporučiti ovaj praktični tečaj!

Maria

Počela sam sortirati, što mi se činilo kao da postim. Osjećam se hrabrije, sigurnije. Nešto poput proljeća ili novog početka. Drago mi je što još uvijek imamo neograničen pristup i uzbuđena sam što vidim kako napreduje. Ali nikada nisam očekivala da će se moja depresija poboljšati jer se nije godinama.

100% zadovoljstvo ili vam vraćamo novac

14 dnevno jamstvo povrata novca – Kada obratite pozornost na energiju u svom okruženju, a ne samo na svoju fizičku i duhovnu energiju, mogu se dogoditi izvanredne stvari. Feng Shui: Praktični tečaj će zadovoljiti svako pitanje koje ste ikada imali o važnosti ili učinkovitosti Feng Shuija kao filozofije i prakse iscijeljenja. A ako vam je ovaj koncept nov, sada je prilika da naučite sve o ovoj fascinantnoj praksi. No, ako ovo nije pravi tečaj za vas, odmah nam pošaljite e-mail na croatia@younity.one za puni povrat novca – bez pitanja.

Ne dopustite da novac bude prepreka

Ako trenutno niste u financijskoj mogućnosti pridružiti nam se na ovom tečaju, molimo vas napišite nam email na: croatia@younity.one  Kratko nam opišite svoju situaciju i koliko ste sada u mogućnosti platiti, a mi ćemo se potruditi pronaći rješenje.

ČESTA PITANJA

Leave Blank

Leave Blank

Kako je tečaj koncipiran?

Počevši od dana kupnje tečaja, svaka naredna 3 dana, otvara se nova lekcija na našoj platformi za online tečajeve: Kajabi. Dakle u roku od 30 dana otvaraju se svih 10 lekcija tečaja.  Svim lekcijama imate doživotan pristup i možete gledati u vlastitom ritmu. 

Kojim dodatnim materijalima za podršku imam pristup?

Kako bismo vas podržali na ovom putovanju, sastavili smo dodatna bonus učenja koja će se otključati tijekom ovog 10-dijelnog tečaja. Osim toga, pripremili smo popratnu radnu bilježnicu ispunjenu sažetcima lekcija i vježbama koje će vam pomoći da dodatno integrirate učenja tečaja, kao i paket radnih listova. Također ćete imati pristup audio snimkama svake lekcije i dodatnom materijalu tako da možete učiti u pokretu.

Jesu li lekcije uživo?

Lekcije su snimljene unaprijed kako bismo mogli prevesti materijal.

Na kojem je jeziku tečaj dostupan?

Svi videozapisi tečaja dostupni su na hrvatskom jeziku ili na engleskom s hrvatskim titlovima. Sav pisani materijal, kao što je radna bilježnica, je na hrvatskom i engleskom jeziku.

Imam li doživotni pristup materijalima?

Da, nakon što ste kupili tečaj imat ćete doživotni pristup svim objavljenim materijalima.

Imam li i dalje pristup materijalu tečaja ako plaćam na rate?

Da, imat ćete trenutni pristup cijelom tečaju i svim dodatnim materijalima na platformi tečaja čak i ako odaberete plaćanje u ratama.

Dobivam li potvrdu na kraju tečaja?

Da, dobit ćete potvrdu prolaska tečaja. Vaš osobni podsjetnik rada na sebi 💜

Što se događa ako uvidim da tečaj nije za mene?

Možete dobiti 100% puni povrat novca, ako nam se javite e-mailom na croatia@younity.com u roku od 14 dana od kupnje.

Upoznajte Marie Diamond

Marie Diamond jedna je od najtraženijih Feng Shui majstorica na Zapadu. Ona koristi svoju intuiciju i duboko poznavanje energetskih sustava, zakona privlačnosti i radiestezije te ih kombinira sa znanjem kvantne fizike, Feng Shuija i meditacije kako bi usmjerila pozitivnu energiju u domove pojedinaca, obitelji, pa čak i velikih korporacija.

Marie je međunarodna autorica bestselera, govornica i savjetnica – ne samo za Feng Shui, već i za iscjeljivanje karme, manifestaciju i druge grane drevne mudrosti. Također je značajno i njeno pojavljivanje u hit filmu Tajna, koji je postao najprodavaniji DVD u povijesti.

Proslavljena diljem svijeta u području samopomoći i transformacije života, Marie je poznata i po svojoj ljubavi prema ljudima te sposobnosti da složene koncepte prikaže na praktičan i lako razumljiv način, a svoje duhovno, životno i poslovno putovanje dijeli sa svojim suprugom i troje djece.

Upoznajte Marie Diamond

Marie Diamond jedna je od najtraženijih Feng Shui majstorica na Zapadu. Ona koristi svoju intuiciju i duboko poznavanje energetskih sustava, zakona privlačnosti i radiestezije te ih kombinira sa znanjem kvantne fizike, Feng Shuija i meditacije kako bi usmjerila pozitivnu energiju u domove pojedinaca, obitelji, pa čak i velikih korporacija.

Marie je međunarodna autorica bestselera, govornica i savjetnica – ne samo za Feng Shui, već i za iscjeljivanje karme, manifestaciju i druge grane drevne mudrosti. Također je značajno i njeno pojavljivanje u hit filmu Tajna, koji je postao najprodavaniji DVD u povijesti.

Proslavljena diljem svijeta u području samopomoći i transformacije života, Marie je poznata i po svojoj ljubavi prema ljudima te sposobnosti da složene koncepte prikaže na praktičan i lako razumljiv način, a svoje duhovno, životno i poslovno putovanje dijeli sa svojim suprugom i troje djece.