Stvorite protok.
Dizajnirajte svoju stvarnost.

OTKRIJTE TRANSFORMATIVNI UTJECAJ Feng Shuija.

BESPLATNI masterclass s majstoricom Feng Shuija, Marie Diamond

MAJSTORICA FENG SHUIJA
AUTORICA BESTSELERA
SUDIONICA FILMA “TAJNA” 
DOSTUPNO NA HRVATSKOM I ENGLESKOM JEZIKU
Feng Shui: Što je to i zašto je važan

U istočnjačkoj filozofiji, Feng Shui je energija okoline.

Sve što manifestiramo u životu određeno je: jednom trećinom od strane moći našeg uma, jedna trećina je sudbina, a jednu trećinu čini Feng Shui.

Energija prostora u kojem živimo i radimo ima ogroman utjecaj na naše stanje. Nakon što postanete svjesni svoje okoline, možete odrediti utječe li vaša okolina pozitivno ili negativno na vas.

U ovom BESPLATNOM masterclassu s Marie Diamond naučit ćete kako pronaći…

RAVNOTEŽU

Naučite kako oblikovati svoju okolinu na način da ima pozitivan učinak na vaše fizičko, mentalno i emocionalno blagostanje.

ENERGIJU

Naučite kako koristiti svoju energiju da prevladate izazove i pozovete prosperitet, dobro zdravlje i blagostanje u svoj život.

USPJEH

Naučite kako će Feng Shui povećati vašu moć manifestacije i u konačnici ostvariti vaše ciljeve i snove.

Prvo mjesto gdje možete biti u svom najvišem ja i svom punom potencijalu je mjesto gdje živite, a ne negdje vani.”
– Marie Diamond

Što više organizirate i pročistite svoj dom, stvarate prostor svemiru da odgovori na vaše najveće želje i da vam ih ispuni.

Na ovom masterclassu, Feng Shui majstorica, Marie Diamond pokazat će vam kako energetski uskladiti svoje okruženje da otključate obilje, blagostanje i prosperitet u svom životu.

Odaberite svoju verziju

Pogledajte s hrvatskom glasovnom sinkronizacijom
Pogledajte na engleskom s hrvatskim titlovima

SVE ŠTO ĆETE OTKLJUČATI U OVOM MASTERCLASSU…

LAKOĆA

Shvatite kako funkcionira zakon privlačenja i kako prakticiranje Feng Shuija omogućuje da zakon djeluje u vašem životu, s lakoćom.

PROTOK

Usklađivanje vašeg okruženja s Feng Shui praksama čisti energetske blokade u vašem tijelu i okolini – dopuštajući pozitivnoj, životnoj energiji da teče kroz vas i oko vas.

USREDOTOČENOST

Jasno odredite svoje namjere za godinu pred vama i pronađite fokus kako bi svoj dom pretvorili u magnet za pozitivnost, dobro zdravlje i uspjeh.

JACK CANFIELD

Autor najprodavanijih knjiga “Načela uspjeha” i “Melem za dušu”

“Ti si velika učiteljica, mudra žena, majstorica i prijateljica, ali što je najvažnije, cijenim te i iznimno poštujem sve što radiš. Blagoslovljen sam što te poznajem.

Vidjeli smo trenutni napredak u našem poslovanju nakon prve konzultacije. Mnogo se dobrih stvari dogodilo mojoj obitelji i mom poslu.”

JOHN GRAY

Svjetski najprodavaniji autor knjige “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”

“Želim ti zahvaliti, Marie Diamond, tvoj Feng Shui je imao veliki utjecaj na moj brak, moju obitelj i moj posao. Kakva si ti inspiracija mojoj obitelji – nastavi prosvjetljivati ​​svijet i dijeliti svoju Tajnu!”

CARL HARVEY

Voditelj Abundance TV kuće

“Marie Diamond je pronicljiva, puna ljubavi i nadarena Feng Shui majstorica. Otkad radim s njom, ne samo da gosti *vole* moju TV kuću – i stalno joj daju komplimente – već su i moje obilje, posao, sreća i energija eksplodirali. Za mene nije iznenađenje da je Marie najtraženija Feng Shui savjetnica na planetu!”

UpoznajteMarie Diamond

Marie Diamond jedna je od najtraženijih Feng Shui majstorica na Zapadu. Ona koristi svoju intuiciju i duboko poznavanje energetskih sustava, zakona privlačnosti i radiestezije te ih kombinira sa znanjem kvantne fizike, Feng Shuija i meditacije kako bi usmjerila pozitivnu energiju u domove pojedinaca, obitelji, pa čak i velikih korporacija.

Marie je međunarodna autorica bestselera, govornica i savjetnica – ne samo za Feng Shui, već i za iscjeljivanje karme, manifestaciju i druge grane drevne mudrosti. Također je značajno i njeno pojavljivanje u hit filmu Tajna, koji je postao najprodavaniji DVD u povijesti.

Proslavljena diljem svijeta u području samopomoći i transformacije života, Marie je poznata i po svojoj ljubavi prema ljudima te sposobnosti da složene koncepte prikaže na praktičan i lako razumljiv način, a svoje duhovno, životno i poslovno putovanje dijeli sa svojim suprugom i troje djece.